CONCENTRACIÓ: PER UN ECOSISTEMA VIU, ATUREM LA DESPROTECCIÓ DEL LLOP!

Grup Llop Catalunya, plataforma a la que estem adherits, us informem sobre la propera concentració:

La Comissió Europea, amb Ursula von der Leyen 🧑🏼‍🦱al capdavant, empentada pels sectors més conservadors i reaccionaris 👹 de la societat, planteja rebaixar la protecció del llop 🐺 per tal que pugui tornar a ser caçat 🔫 legalment. Aturem-la! 🖐🏽

El llop🐺, una espècie absolutament clau per l’equilibri dels ecosistemes 🦋🐗🌳 va ser exterminat 💀de bona part d’Europa 🌍 durant els segles XIX i XX. No ha estat fins a que es va establir una protecció legal 📖 estricta que ha aconseguit, poc a poc, recuperar lleument la seva població i el seu territori. Però la ciència informa que està molt lluny d’assolir un estatus de conservació favorable. La proposta de desprotecció només s’explica per la pressió de grups amb interessos econòmics 💰 concrets i de sectors polítics d’extrema dreta⏩.

*Per això diem NO a la desprotecció del llop*. La Comissió Europea NO ha de tirar endavant la proposta i ha d’apostar políticament per la recuperació d’aquesta espècie emblemàtica i totalment necessària als nostres ecosistemes.

Des de Catalunya volem traslladar aquest crit massiu a les autoritats catalanes, espanyoles i europees.

*LLOP VIU, LLOP PROTEGIT!!*
CONCENTRACIÓ DE PROTESTA
🗓️ Dimarts 19 de març, 18h.
📍*Seu de la UE a Barcelona: Passeig de Gràcia 90.*

Passa-ho!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *