Nos adherimos a GRUP LLOP CATALUNYA

por ADLO Pirineo

Tras reunión organizada el pasado viernes la Asociación por la Defensa del Lobo y el Oso en el Pirineo nos adherimos a la plataforma Grup Llop Catalunya para aunar esfuerzos en pro del lobo y su recuperación natural en Cataluña. El propósito principal de la plataforma es el siguiente:

Grup Llop Catalunya és una plataforma formada per entitats sense ànim de lucre que treballem pel medi ambient, els drets humans, els drets animals i la convivència en harmonia entre les persones i l’entorn natural.

L’objectiu essencial de la plataforma és afavorir la recuperació de les poblacions de llop de Catalunya que van a existir fins a inicis del segle XX, i vetllar per la seva conservació i el respecte de la societat humana cap a aquesta espècie emblemàtica i absolutament imprescindible. per l’equilibri del nostre medi natural. El nostre Manifest explícit més aquest objectiu general.

Per assolir aquest propòsit, la plataforma reforçarà les accions en aquest sentit de les entitats que la formen, i pot dur a terme accions de sensibilització social, de suport a la recerca, d’intervenció davant les institucions públiques, de diàleg i acord amb altres. col·lectius socials implicats en la gestió del medi natural o d’altres de similars que s’enfoquin en el mateix sentit.

Grup Llop Catalunya

Manifiesto de Grup Llop Catalunya:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *